Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Blog

Cofeina din yerba mate și cafea - de ce să alegeți ceaiul mate?

Yerba mate este apreciată pentru gustul său original de plantă, dar și pentru proprietățile sale puternic stimulante, ceea ce o face să fie considerată de mulți o bună alternativă la cafea. Atât consumul de ceai mate, cât și cel de cafea pot avea multe beneficii, iar fiecare infuzie are propriile avantaje și dezavantaje. Care dintre ele este mai bună și poate yerba mate să înlocuiască într-adevăr complet cafeaua? Noi risipim orice îndoială!

Citește mai mult
Stevia - dulce și... sănătos!

O frunză verde, drăguță și discretă. Experiența ar sugera că este amară și are un gust ciudat, ca majoritatea frunzelor frumoase, verzi și discrete. Nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr! Stevia este un îndulcitor natural, cu puține calorii, care scade tensiunea arterială. Este o alternativă foarte bună la zahărul tradițional și la alți îndulcitori. Stevia cucerește lumea datorită proprietăților sale remarcabile. Faceți cunoștință cu ele în articolul de astăzi de pe blog!

Citește mai mult
Yuyos - ierburi în yerba mate. Descoperiți noi arome și proprietăți!

Yerba mate cucerește inimile gurmanzilor din întreaga lume. Nu e de mirare! Această băutură aromată nu numai că energizează și stimulează papilele gustative, dar ascunde și o serie de proprietăți benefice. Ce-ar fi să îmbogățiți ceaiul mate cu note de plante și să descoperiți o cu totul altă dimensiune a plăcerii? Faceți cunoștință cu yuyos - ierburi tradiționale care vă vor transporta în însorita Americă de Sud și vă vor transforma experiența yerba mate. Dacă sunteți pregătiți pentru o aventură gustativă de neuitat, atunci puneți-vă centura și haideți să pornim!

Citește mai mult
Yerba mate - o comoară de vitamine și minerale în dovleacul tău mate!

O băutură care este gustoasă, un stimulent excelent, o comoară puternică de vitamine și minerale și care te face să te simți special atunci când o bei. Există așa ceva? Bineînțeles, este yerba mate! Este o minune naturală venită direct din America de Sud, care cucerește inimile și palatele oamenilor de pe tot globul. Într-o perioadă în care căutăm cu toții modalități naturale de a ne îmbunătăți sănătatea și starea de bine, infuzia de yerba mate pare a fi alegerea perfectă. De ce? Haideți să aflăm, aprofundând compoziția yerba mate și descoperind ce se ascunde cu adevărat în această infuzie verde.

Citește mai mult
Boldo - plantă sud-americană pentru multe afecțiuni

Boldo este o plantă care se găsește în America de Sud și care a fost folosită de populația locală de mii de ani pentru numeroasele sale proprietăți benefice. Boldo este, de asemenea, un ingredient comun în yerba mate - oferă o răcorire excelentă și completează gustul frunzelor uscate de Ilex paraguariensis. Vă încurajăm să aflați mai multe despre această plantă fantastică și despre produsele noastre cu ea!

Citește mai mult
Palo santo - cum ajută "copacul sacru"?

Palo santo... sub aceste cuvinte magice se ascunde o putere la fel de magică. Denumită "copacul sacru" de către locuitorii indigeni de pe coastele Americii de Sud și Centrale, planta are proprietăți extraordinare. Noi, mateiștii, o asociem cel mai bine cu vasul de băut yerba mate, dar aceasta nu este singura sa utilizare. Cum funcționează palo santo și de unde vine magia sa? Haideți să vă explicăm!

Citește mai mult
pixel