Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Indega Seleccion Especial 1kg

Indega Seleccion Especial 1kg

  • Indega Selección Especial 1 kg este un yerba mate paraguayan fabricat din frunze selectate de cea mai înaltă calitate. Are un gust clasic amar și conține multă cofeină.
Dimensiune
63,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar63,77 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 398.56 pts.
Indega Selección Especial este un mate paraguayan de cea mai înaltă calitate. Pentru producție au fost selectate doar frunzele și tulpinile cele mai sănătoase și mature, care au fost apoi supuse unei perioade mai lungi de maturare, ceea ce afectează semnificativ puterea infuziei. Adesea ales de mateiștii cărora le place gustul rafinat, puternic, amar, cu o aromă afumată, pământie.

Descrierea ceaiului MATE DEYERBA MATE

Puterea paraguayană închisă în ambalajul Indega Selección Especial este puterea tradiției, a naturii și a experienței. Yerba mate puternică și hotărâtă a crescut pe o plantație curată. Doar cele mai sănătoase și mature frunze și tulpini au fost selectate pentru producție. În etapele ulterioare ale producției, acestea au fost supuse unei perioade mai lungi de învechire, care scoate în evidență tăria băuturii preferate a mateiștilor. Amăruie, cu o aromă intens afumată, chiar pământie. Gust puternic, hotărât și rafinat. Perfect pentru cei care caută senzații clasice.

INGREDIENTELE ceaiului de yerba mate

100% yerba mate.

Aromă intensă de yerba mate clasică, afumată

Aromă intensă de yerba mate clasică, afumată. Gust amar.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Plantațiile de la Indega sunt situate în aceeași zonă ecologic curată din Paraguay ca și Pajarito. Indega Selección Especial are o aromă mai puțin amară (deși încă plăcut de intensă) decât alte yerba selectate.

Codul producătorului
7840045018614
Codul producătorului
7840045018614
Greutate netă
1000g
Cantitatea de praf din yerba mate
cantitate mare de praf
Amărăciunea de yerba mate
yerba mate foarte puternică, cu amărăciune foarte pronunțată (5/5)
Puterea yerba mate
stimulare puternică (4/5)
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel