Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
El Fuego Menta Limon 50g

El Fuego Menta Limon 50g

  • El Fuego Menta Limon este o fuziune extrem de răcoritoare a clasicului yerba mate paraguayan, puternic afumat și intens aromat, cu mentă și lămâie.
Greutate netă
Smak El Fuego
Dimensiune
14,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar295,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 92.31 pts.

El Fuego Menta Limon este o fuziune extrem de răcoritoare a clasicului yerba mate paraguayan, puternic afumat și intens aromat, cu mentă și lămâie. Această compoziție este formată exclusiv din aditivi naturali: lemongrass aromat, mentă - caracteristică prin gust și aromă, boldo expresiv, coajă de lămâie ușor acrișoară și verbena de lămâie răcoritoare și foarte gustoasă. Ten miks doskonale sprawdzi się zarówno w ciepłej, jak i zimnej wersji. Nu este doar o stimulare excelentă, ci și o răcoritoare perfectă în zilele călduroase!

El Fuego este produs pe o plantație de prestigiu din departamentul Itapúa, situat în sudul Paraguayului. Este prăfuit, intens și amărui, cu note puternice, afumate, în gustul și aroma sa. Este un yerba mate paraguayan tipic, foarte stimulativ, care va cuceri palatele băutorilor experimentați de mate, familiarizați cu gustul adevăratului yerba mate și care caută un produs de înaltă calitate. El Fuego este produs prin metoda de producție tradițională, numită barbacuá, care constă în uscarea prin flăcări de foc și fum fierbinte, iar apoi în maturare timp de 2 ani, căpătând putere. Fiecare înghițitură de yerba mate El Fuego stimulează și dă multă energie.

Simțiți puterea elementului sălbatic!

  • Yerba mate El Fuego este o sursă de cofeină naturală în stilul clasic paraguayan. Amăruie în gust și afumată în aromă, una dintre cele mai puternice yerba mate stimulatoare de pe piață!
  • Fără aditivi inutili și arome artificiale. Conține numai ingrediente naturale.
  • Yerba mate de înaltă calitate pentru adevărații cunoscători care apreciază gustul excelent și potențialul mare.
  • Cultivată pe o plantație prestigioasă din sudul Paraguayului, produsă conform metodei tradiționale barbacuá - holly este uscat folosind focul și fumul.
  • Doar cele mai bune și mai sănătoase frunze și crenguțe de ilex paraguariensis, special selectate, intră în pachetul El Fuego, care este maturat timp de 24 de luni!

Ingrediente:

78,44% yerba mate cu crenguțe și praf, 9,8% iarbă de lămâie, 5,9% mentă, coajă de lămâie, verbină de lămâie, boldo

Informații suplimentare:

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: Paraguay

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Vă rugăm să rețineți: El Fuego oferă o doză uriașă de energie. Vă recomandăm să o consumați cu moderație - porția maximă zilnică este de 20 g!


Site-ul web al mărcii: www.verdemategreen.com

Codul producătorului
5904665802434
Codul producătorului
5904665802434
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Metoda de preparare
Se toarnă apă la o temperatură nu mai mare de 80 ° C.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Vă rugăm să rețineți că denumirea aromei eșantionului de yerba mate poate fi găsită pe eticheta din spate, chiar lângă informațiile despre ingrediente.
Amărăciunea de yerba mate
yerba mate foarte puternică, cu amărăciune foarte pronunțată (5/5)
Puterea yerba mate
stimulare foarte puternică (5/5)
Cantitatea de praf din yerba mate
cantitate mare de praf
Smak El Fuego
Menta Limon
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel