Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g

Mary Rose - cafea boabe întregi El Salvador Finca La Joya speciality 400g

  • Cafeaua Mary Rose El Salvador Finca La Joya are note dulci de ciocolată cu lapte și vanilie și un gust ușor acid și răcoritor de caise.
Dimensiune
74,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar186,93 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 467.31 pts.

Mary Rose - o cafea care va atinge fiecare palat!

Cafelele Mary Rose provin din cele mai bune plantații din întreaga lume, inclusiv din Brazilia, primul producător mondial de cafea, precum și din Columbia, Mexic, India, Costa Rica, Uganda și altele. Datorită cooperării Mary Rose cu micii întreprinzători, am reușit să introducem aceste cafele de specialitate pe piață și în magazinul nostru. Mary Rose este un brand de cafele de înaltă calitate, realizate din boabe de cafea special selectate, cultivate pe o plantație de către maeștrii care cunosc secretele cultivării cafelei și știu cum să extragă tot ce este mai bun din această plantă. Boabele de cafea sunt procesate în mod natural - sunt uscate fără utilizarea apei, la soare sau printr-un proces umed - folosind apă, în timpul căruia boabele de cafea crude sunt fermentate. Boabele sunt prăjite într-o mică prăjitorie de cafea locală, cu sediul în estul Poloniei, conform unei metode inovatoare și extrem de versatile, numită omniroast. Acest lucru face posibilă prepararea infuziei în orice mod doriți - cu echipament profesional, acasă sau folosind metode alternative.

Cafea boabe întregi Mary Rose El Salvador Finca La Joya Mary Rose El Salvador Finca La Joya

La începutul secolului al XX-lea, El Salvador a fost numit "republica cafelei". Această țară, cea mai mică din America de Nord, dispune de condiții climatice și geografice excelente pentru cultivarea cafelei, care reprezintă în prezent o parte semnificativă a economiei din El Salvador. Prezența apropiată a Oceanului Pacific, terenul muntos și aerul curat de munte, temperaturile ridicate și constante, precipitațiile frecvente și solul fertil care oferă plantelor de cafea minerale și nutrienți esențiali - acești factori fac ca cafeaua din El Salvador să fie deosebită.

Plantația în care se produce cafeaua Mary Rose El Salvador Finca La Joya este situată la o altitudine de aproximativ 1.250 de metri deasupra nivelului mării, în vestul țării, în departamentul Ahuachapán. În această plantație se cultivă numai soiul de cafea Bourbon, ale cărei boabe sunt excepțional de aromate, iar infuzia preparată din ele are o aromă foarte echilibrată. Are note dulci de ciocolată cu lapte și vanilie și un gust ușor acid și răcoritor de caise. Cafeaua este cultivată și produsă la plantația Finca La Joya în deplină armonie cu mediul înconjurător și cu respectarea responsabilității sociale. Acești factori contribuie la calitatea înaltă a producției și a produsului, iar această calitate înaltă a fost confirmată de certificarea Rainforest a fermei.


Informații suplimentare:

Data deprăjire: cafea proaspăt prăjită, data de prăjire pe ambalaj.

Varietate: Bourbon

Prelucrare: umedă/spălată

Regiune: Regiunea: Apaneca, Ahuachapán, El Salvador

Altitudine: aproximativ 1250 de metri deasupra nivelului mării

Punctaj SCAA: 85, speciality

Grad: Excelso 15/16

Calitatea fasolei: strict cultivată la înălțime (SHG EP), specialitate

Prăjire: omniroast

Profil senzorial (gust și aromă): caise, înghețată de vanilie, ciocolată cu lapte

Aciditatea: dulce

Corp: suculent (rotund)


Ingrediente: 100% boabe întregi, cafea arabica prăjită, cu boabe întregi

Greutate netă: 400 g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: El Salvador

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul lotului de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cafea boabe întregi Mary Rose El Salvador Finca La Joya - cum se prepară o infuzie?

Toate cafelele Mary Rose sunt caracterizate de un grad de prăjire numit omniroast. Acest lucru înseamnă că sunt versatile, plasate undeva între cafelele deschise și cele închise la culoare, combinând caracteristicile acestor două tipuri, și sunt potrivite pentru prepararea prin aproape orice metodă - mașină de cafea espresso, cafetieră cu picurare, cafetieră pe aragaz sau metode alternative precum conul de cafea, sifon, chemex, french press sau aeropress.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegi Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Eticheta estetică, arată frumos pe raftul din bucătărie.

Cum se prepară cafeaua Mary Rose?

Pasul 1: Cafeaua Mary Rose crește pe plantații locale, conduse de mici întreprinzători din diferite regiuni ale lumii. Din boabele de cafea uscate la soare, se extrag boabele de cafea verzi, crude, care pornesc în lunga lor călătorie spre prăjitorie.

Pasul 2: Loturi mici de cafea sunt prăjite într-un cuptor special, unde temperaturile ajung până la 250 °C! Boabele se rotesc în aparat și se sparg sub acțiunea căldurii. Acestea se prăjesc timp de câteva minute. Scara mică de producție se reflectă în calitatea înaltă a cafelei care este produsă sub marca Mary Rose.

Pasul 3: În timp ce boabele de cafea se prăjesc, maestrul cafetier așteaptă momentul potrivit pentru a scoate boabele din prăjitor, verificându-le la fiecare câteva momente pentru a vedea dacă au culoarea, mărimea, textura sau fumusețea perfectă.

Pasul 4: Cafeaua este turnată printr-o ușă specială într-un tambur rotativ - tavă de răcire dotată cu brațe care distribuie boabele în mod uniform. Procesul de prăjire se oprește, iar boabele sunt răcite instantaneu.

Pasul 5: Cafeaua Mary Rose proaspăt prăjită este ambalată într-un ambalaj special pentru a le păstra aroma și gustul unic. Produsul finit ajunge pe raftul bucătăriei dumneavoastră!

Codul producătorului
5904665802748
Codul producătorului
5904665802748
Greutate netă
400g
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel