Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g
Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g
Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g
Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g
Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g

Guayusa Pachamama Heartwarming - certificat organic - 250g

  • Organic Guayusa Pachamama Heartwarming - o aromă în ediție limitată pentru sezonul de toamnă/iarnă!
Dimensiune
79,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar319,08 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 498.56 pts.

O adevărată revoluție pe piața de perfuzii vă așteaptă! Ilex guayusa este un tip de agriș, înrudit îndeaproape cu popularul yerba mate. Deși planta nu este încă cunoscută pe scară largă, cu siguranță va căpăta în curând faima pe care o merită! O infuzie pe bază de guayusa conține o întreagă serie de ingrediente sănătoase. În plus, are o concentrație de cofeină peste medie și are un gust minunat și blând. Guayusa a fost o parte importantă a culturii indienilor ecuadorieni și peruani timp de secole. Ea se dovedește indispensabilă în timpul efortului fizic și mental intens, de exemplu în timpul vânătorii sau în timpul sărbătorilor religioase. Abia recent, guayusa a început să atragă interesul consumatorilor din afara cercului cultural sud-american. Marca Pachamama este un produs de pionierat în categoria sa pe piața noastră și este, de asemenea, unul dintre primele guayusa ecologice disponibile în Europa! Numele "Pachamama" se referă la numele unei zeițe incașe, patroană a florei și faunei sud-americane, inclusiv a culturilor agricole, printre care se numără și Ilex guayusa.

Ilex Guayusa - proprietăți și efecte

Guayusa stimulează excelent. Fiecare porție de infuzie are aproximativ 3% cafeină pură, astfel că guayusa este una dintre cele mai bune băuturi stimulante! Proprietățile excelente ale infuziei sunt motivul pentru care numărul iubitorilor de guayusa continuă să crească. Persoanele care sunt expuse la un efort fizic și mental peste medie sunt cele mai predispuse să o folosească. Dintre aceștia, sportivii, oamenii de afaceri și programatorii constituie un grup numeros.

Guayusa Pachamama Heartwarming - ceai de guayusa bio pentru serile lungi de iarnă!

Pachamama Heartwarming este o nouă variantă de aromă a popularului Ilex guayusa ecuadorian, într-o ediție limitată de toamnă/iarnă. Pe lângă frunzele proaspete și energizante de Ilex guayusa, amestecul include un buchet de aditivi care amintesc de sezonul festiv. Minunata aromă de cuișoare-citrice se armonizează perfect cu profunzimea ceaișoarei organice și a gingerului. Pachamama Heartwarming este modalitatea perfectă de a încălzi corpul și de a-i oferi energie naturală. Foarte recomandat!

Guayusa Pachamama Heartwarming - prepararea infuziei

Există două modalități de preparare a ceaiului de guayusa:

  • Puneți 2-4 lingurițe de ceai uscat într-o oală de 200-300 ml. Adăugați apă clocotită. Infuzia poate fi degustată după aproximativ 5 minute de infuzare.
  • Adaugați 2-4 linguri de guayusa la apă clocotită (aproximativ 500 ml). Se mai fierbe încă aproximativ 3 minute și se toarnă în farfurii pentru degustare.

Gustul delicat vegetal al Ilex guayusa înseamnă că infuzia va fi excelentă cu adăugarea de sucuri, fructe sau zahăr. De asemenea, putem fi tentați să o amestecăm cu alte plante aromatice, precum și cu yerba mate în sine. Băutura poate fi servită atât friguroasă, cât și caldă

Ingrediente:

96,2% Ilex guayusa*, scorțișoară*, ghimbir*, ulei natural de grapefruit și cuișoare

* produs organic

Informații suplimentare:

Greutate netă: 250g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țara de origine: Ecuador

Preparare: Se toarnă apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 5-10 minute.

Codul producătorului
5903919010496
Codul producătorului
5903919010496
Greutate netă
250g
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Marca
Pachamama
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Produs cu certificat ecologic: PL-EKO-02 (Agricultură în afara UE).
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel