Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Yerba Mate ceai cu ridicata

Yerba mate ceai cu ridicata. Cele mai mici prețuri și cea mai mare selecție numai la Venusti.eu. Sunteți mai mult decât bineveniți!

Gestionați un magazin de ceai sau un magazin online de yerba mate? Sunteți invitat să vă alăturați Venusti.eu, platforma de vânzare cu ridicata care oferă yerba mate și accesorii. Este un loc în care pasiunea pentru un stil de viață sănătos se îmbină cu o bogăție de produse naturale! De mai bine de un deceniu, importăm yerba mate și accesorii pentru iubitorii acestei infuzii stimulante din America de Sud. Datorită experienței noastre și cunoașterii realităților de pe piața latino-americană, suntem printre puținii care importă yerba mate direct de la producători. Ocolind intermediarii, putem oferi de departe cele mai mici prețuri en-gros pentru yerba mate și accesorii de pe piață. De-a lungul anilor, am reușit să stabilim o colaborare cu multe companii din întreaga Europă. Platforma noastră de vânzare cu ridicata de yerba mate garantează o procesare rapidă a comenzilor și o deschidere totală la cooperarea cu noi contractanți. Printre partenerii noștri oficiali se numără cele mai cunoscute și renumite branduri de yerba mate direct din America de Sud, cum ar fi:

 • Rosamonte
 • El Fuego
 • Verde Mate Green
 • La Merced
 • Nobleza Gaucha
 • Kurupi
 • Rio Parana
 • Kraus
 • Yaguar
 • Barão De Cotegipe
 • Soul Mate Orgánica
 • Guarani
 • Campesino
 • Cruz de Malta
 • CBSé
 • Unión
 • Selecta
 • La Rubia
 • Pachamama (marca de ceai guayusa)

O gamă imensă de produse pentru a satisface o mare varietate de nevoi ale clienților

Yerba mate este tema principală a comerțului cu ridicata de pe platforma Venusti.eu, dar sortimentul disponibil acolo este mult mai larg și include produse care merită, de asemenea, atenție. Ce altceva, în afară de yerba mate, se mai poate găsi pe site-ul de comerț cu ridicata Venusti.eu?

Accesorii pentru prepararea și consumul de yerba mate

În plus față de yerba mate în sine, merită să aruncați o privire la oferta atractivă de accesorii pentru yerba mate de la Cebador. Producătorul oferă tot ce este necesar pentru iubitorii de infuzii de yerba mate. Oferta include o selecție largă de bombillas (paie de yerba mate) din oțel nichelat, oțel inoxidabil și alpaca. Cebador oferă, de asemenea, diferite tipuri de vase de yerba mate, cum ar fi ceașca de mate din ceramică, calabash, palo santo, calabaza, cuia, porongo, guampa - toate la cel mai mic preț cu ridicata posibil. Merită, de asemenea, să menționăm accesoriile, cum ar fi plăcuțele de plută pentru ceașca de mate, curățătoarele de bombilla sau termometrele analogice care facilitează măsurarea temperaturii apei pentru turnarea yerba mate. Brandul Cebador oferă, de asemenea, gadgeturi inovatoare pentru yerba mate, cum ar fi Yerbomos 5.0, care combină funcția unui termos, a unei căni de mate și a unei bombilla - toate într-unul singur, vasele termice TermoMate și TermoLid, sau comodul termos cu LED cu ecran tactil.

Alte infuzii - cafea, ceai, guayusa

Din oferta Venusti.eu nu puteau lipsi alte infuzii, cum ar fi guayusa - o verișoară apropiată a yerba mate din Ecuador, ceaiuri de înaltă calitate, inclusiv verde, negru, alb, pu-erh sau rooibos, precum și cafea cu boabe, proaspăt prăjită, din diferite părți ale lumii. Împreună cu preparatele, o gamă largă de accesorii pot fi găsite la Venusti.eu en-gros - cafetiere, prese franceze, accesorii pentru prepararea ceaiului matcha tradițional, filtre de cafea și multe, multe altele.

Aditivi pentru yerba mate și infuzii și alimente sănătoase

Datorită unei cooperări largi și pe termen lung cu furnizori din întreaga lume, oferta angrosistului Venusti.eu include și alte produse precum: ierburi, condimente, fructe uscate, nuci sau flori comestibile uscate. Acestea pot servi ca aditivi pentru yerba mate sau alte infuzii, dar sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în bucătărie și nu numai. Un produs demn de remarcat în oferta angrosistului Venusti.eu este și untul de arahide degresat Nustino sub formă de pudră - disponibil în mai multe arome unice.

Yerba mate en-gros. Cum să colaborați cu Venusti.eu?

Pentru a coopera cu compania en-gros de yerba mate și accesorii Venusti.eu, este necesar să vă creați un cont. Acest lucru este necesar pentru a cunoaște prețurile cu ridicata ale yerba mate și ale altor produse disponibile pe platformă. Odată ce contul este verificat de către personalul de asistență al platformei, prețurile cu ridicata se vor debloca automat. După ce vă conectați și treceți de verificare, va fi posibil să plasați o comandă cu ridicata. Merită menționat faptul că platforma Venusti.eu oferă un program de reduceri atractiv. Cu cât comanda este mai mare, cu atât reducerea va fi mai mare și, astfel, prețurile produselor vor fi și mai atractive. Detalii privind pragurile de reducere sunt disponibile la adresa de la acest link.

De ce să cooperezi cu Venusti.eu - angrosist de yerba mate?

 • Gamă largă de produse – Venusti.eu nu este doar despre yerba mate. Angrosistul oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii pentru prepararea și consumul de infuzii, ceai și cafea de înaltă calitate, aditivi pentru infuzii, condimente, ierburi și produse din categoria "alimente sănătoase".
 • Prețuri atractive – produsele sunt importate direct de la producători - fără intermediari, ceea ce se traduce în prețul acestora. În acest fel, angrosistul Venusti.eu poate oferi clienților produse la cel mai mic preț posibil de pe piață.
 • Calitate superioară – importul de produse direct de la producători are un alt avantaj: garantează că produsele sunt de cea mai bună calitate.
 • Reduceri favorabile – clienții angro pot beneficia de un program de reduceri atractive - cu cât valoarea produselor achiziționate este mai mare, cu atât prețul este mai mic.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. și vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări!

Împărtășiți comentariul dvs.
pixel