Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g
Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g

Guayusa Pachamama Lavanda - guayusa certificată organic cu lavandă - 100g

  • Guayusa Pachamama Lavanda este o combinație de guayusa ecuadoriană cu lavandă aromată. Gustul delicat al infuziei și efectul perfect stimulant reprezintă combinația ideală!
Greutate netă
Dimensiune
52,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar527,70 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 329.81 pts.

O adevărată revoluție pe piața de perfuzii vă așteaptă! Ilex guayusa este un tip de agriș, înrudit îndeaproape cu popularul yerba mate. Deși planta nu este încă cunoscută pe scară largă, cu siguranță va căpăta în curând faima pe care o merită! O infuzie pe bază de guayusa conține o întreagă serie de ingrediente sănătoase. În plus, are o concentrație de cofeină peste medie și are un gust minunat și blând. Guayusa a fost o parte importantă a culturii indienilor ecuadorieni și peruani timp de secole. Ea se dovedește indispensabilă în timpul efortului fizic și mental intens, de exemplu în timpul vânătorii sau în timpul sărbătorilor religioase. Abia recent, guayusa a început să atragă interesul consumatorilor din afara cercului cultural sud-american. Marca Pachamama este un produs de pionierat în categoria sa pe piața noastră și este, de asemenea, unul dintre primele guayusa ecologice disponibile în Europa! Numele "Pachamama" se referă la numele unei zeițe incașe, patroană a florei și faunei sud-americane, inclusiv a culturilor agricole, printre care se numără și Ilex guayusa.

Ilex Guayusa - proprietăți și efecte

Guayusa stimulează excelent. Fiecare porție de infuzie are aproximativ 3% cafeină pură, astfel că guayusa este una dintre cele mai bune băuturi stimulante! Proprietățile excelente ale infuziei sunt motivul pentru care numărul iubitorilor de guayusa continuă să crească. Persoanele care sunt expuse la un efort fizic și mental peste medie sunt cele mai predispuse să o folosească. Dintre aceștia, sportivii, oamenii de afaceri și programatorii constituie un grup numeros.

Guayusa Pachamama Lavanda - ceai bio de guayusa cu lavandă

Pachamama Lavanda este un amestec ceresc de Ilex guayusa organică, ecuadoriană și lavanda. Populară în zona mediteraneană, planta este renumită pentru aroma sa minunată. În fuziune cu guayusa proaspătă, obținem o infuzie cu un caracter cu adevărat incredibil. Cu toate acestea, aspectele legate de gust nu sunt totul. Lavanda este folosită în producția de uleiuri esențiale cu proprietăți antiseptice. De asemenea, este folosită în cosmetică. Cu aroma sa delicată, florală și vegetală, Pachamama Lavanda calmează simțurile și induce o stare de relaxare netulburată. În același timp, conține o cantitate mare de cofeină naturală, ceea ce o face un excelent substitut pentru cafea.

Guayusa Pachamama Lavanda - prepararea infuziei

Există două modalități de preparare a ceaiului de guayusa:

  • Puneți 2-4 lingurițe de ceai uscat într-o oală de 200-300 ml. Adăugați apă clocotită. Infuzia poate fi degustată după aproximativ 5 minute de infuzare.
  • Adaugați 2-4 linguri de guayusa la apă clocotită (aproximativ 500 ml). Se mai fierbe încă aproximativ 3 minute și se toarnă în farfurii pentru degustare.

Gustul delicat vegetal al Ilex guayusa înseamnă că infuzia va fi excelentă cu adăugarea de sucuri, fructe sau zahăr. De asemenea, putem fi tentați să o amestecăm cu alte plante aromatice, precum și cu yerba mate însăși. Băutura poate fi servită atât friguroasă, cât și caldă.

Ingrediente:

97,5% Ilex guayusa*, flori de lavandă*

* produs organic

Informații suplimentare:

Greutate netă: 100g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țara de origine: Ecuador

Preparare: Se toarnă apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 5-10 minute.

Codul producătorului
5902701427504
Codul producătorului
5902701427504
Greutate netă
100g
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Produs cu certificat ecologic: PL-EKO-02 (Agricultură în afara UE).
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel