Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg
Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg

Mary Rose - cafea boabe întregi Brazilia Guaxupe premium 1kg

  • Boabele de cafea Mary Rose Guaxupe cresc în regiunea Guaxupe din Brazilia, situată în partea de sud a statului Minas Gerais. Băutura este caracterizată de note de fructe, nuci și ciocolată.
Dimensiune
97,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar97,77 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 611.06 pts.

Mary Rose - o cafea braziliană care va atinge toate palatele!

Brazilia, de unde provine cafeaua Mary Rose, se află pe primul loc în topul mondial al producătorilor de cafea. Se produc 3,5 milioane de tone de cafea în fiecare an! Datorită colaborării Mary Rose cu un mic întreprinzător brazilian, am reușit să introducem pe piață și în magazinul nostru aceste cafele specialitate (SSFC - Strictly Soft Fine Cup). Mary Rose este un brand de cafele de înaltă calitate, realizate din boabe de cafea special selectate, cultivate pe o plantație de către maeștrii care cunosc secretele cultivării cafelei și știu cum să extragă tot ce este mai bun din plantă. Boabele de cafea sunt procesate într-un mod natural - sunt uscate fără utilizarea apei, la soare. Ele sunt prăjite la o mică prăjitorie de cafea locală, cu sediul în estul Poloniei, conform unei metode inovatoare și extrem de versatile, numită omniroast. Acest lucru face posibilă prepararea infuziei în orice mod doriți - cu echipament profesional, acasă sau folosind metode alternative.

Cafea boabe Mary Rose Guaxupe

Cafeaua boabe Mary Rose Guaxupe crește în regiunea Guaxupé din Brazilia, situată în partea de sud a statului Minas Gerais. Culturile de cafea sunt situate la o altitudine de aproximativ 800-1000 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce are un impact enorm asupra gustului și texturii boabelor - sunt ușoare, mai moi și mai poroase, cu o ușoară aciditate. Boabele de cafea Guaxupe sunt mari, clasificate 17/18. Băutura este caracterizată de notele fructate, de nuci și de ciocolată.


Informații suplimentare:

Data de prăjire: cafea proaspăt prăjită, data de prăjire pe ambalaj

Procesare: naturală

Regiunea: Guaxupé, Minas Gerais

Altitudine: aprox. 800-1000 de metri deasupra nivelului mării

Score SCAA: premium

Grade: 17/18

Calitatea boabelor: boabe strict moi, specialitate

Testare: omniroast

Săvoare și aromă: portocală, alune, ciocolată lăptoasă

Aciditate: ușoară


Ingrediente: 100% boabe întregi, cafea arabica prăjită

Greutate netă: 1000g

Produs pentru: www.maryrosetea.com


Cafea boabe Mary Rose Guaxupe - cum se prepară o infuzie?

Toate cafelele Mary Rose sunt caracterizate de un grad de prăjire numit omniroast. Acest lucru înseamnă că sunt versatile, plasate undeva între cafelele deschise și cele închise la culoare, combinând caracteristicile acestor două tipuri, și sunt potrivite pentru prepararea prin aproape orice metodă - mașină de cafea espresso, cafetieră cu picurare, cafetieră pe aragaz sau metode alternative precum conul de cafea, sifon, chemex, french press sau aeropress.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegi Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea noastră personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Eticheta estetică, arată frumos pe raftul din bucătărie.

Cum se face cafeaua Mary Rose?

Pasul 1: Cafeaua Mary Rose crește pe Plantațiile din Brazilia. Fructele de cafea sunt culegute manual de către plantatori și selectate cu grijă. Din boabele uscate la soare, fabele de cafea verzi, crude sunt extrase și pornesc în lunga lor călătorie spre cateria.

Pasul 2: Locuri mici de cafea sunt prăjite într-un fornător special, unde temperaturile ajung până la 250 °C! Boabele se rotesc în aparat și se crăpau sub acțiunea căldurii. Acestea se prăjesc timp de câteva minute. Scala mică de producție se reflectă în calitatea înaltă a cafelei care este produsă sub marca Mary Rose.

Pasul 3: În timp ce boabele de cafea se prăjesc, maestrul cafetier așteaptă momentul potrivit pentru a scoate boabele din prăjitor, verificându-le la fiecare câteva momente pentru a vedea dacă au culoarea, mărimea, textura sau fumusețea perfectă.

Pasul 4: Cafeaua este turnată printr-o ușă specială în un tambur rotativ - tavă de răcire dotat cu brațe care distribuie boabele în mod egal. Procesul de prăjire se oprește, iar boabele sunt răcite instantaneu.

Etapa 5: Cafeaua Mary Rose proaspăt prăjită este ambalată într-un ambalaj special pentru a le păstra aroma și gustul unic. Produsul finit ajunge pe raftul bucătăriei tale!

.

Codul producătorului
5904665802175
Codul producătorului
5904665802175
Greutate netă
1000g
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel