Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Calabash din ceramică - Carlitos 100ml
Calabash din ceramică - Carlitos 100ml
Calabash din ceramică - Carlitos 100ml
Calabash din ceramică - Carlitos 100ml

Calabash din ceramică - Carlitos 100ml

  • "Carlitos" este "fratele" mai tânăr și puțin mai mic al popularului calabalâc ceramic "Carlos" din magazinul nostru, al cărui design este inspirat de forma cuiei tradiționale. Aceasta este cea mai mică calabă mate din oferta noastră!
Dimensiune
49,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 311.06 pts.

"Carlitos" este "fratele" mai tânăr și puțin mai mic al popularului calabalâc ceramic "Carlos" din magazinul nostru. Aceasta este cea mai mică calabacetă mate din oferta noastră! Are o capacitate de doar 100 ml. Designul vasului este inspirat de forma cuiei, un celebru matero din Brazilia, realizat dintr-o calabash tropical scobit. Prelucrarea meticuloasă a lutului ceramic de cea mai bună calitate asigură proprietăți optime de izolare termică și o rezistență ridicată la deteriorare. Forma ergonomică a vasului face ca acesta să se potrivească confortabil în mână și asigură sorbirea confortabilă a infuziei. Ghiveciul de mate este foarte ușor de întreținut zilnic, nu necesită o pregătire specială și este gata de utilizare după ce a fost scaldat cu apă fierbinte.

Informații suplimentare:

Capacitate: 100ml

Înălțime: aprox. 10cm

Diametru: aprox. 6-7cm

Material: ceramică


Un produs original al mărcii Cebador. Vizitați site-ul oficial al mărcii.

Marca
Codul producătorului
5904665802274
Codul producătorului
5904665802274
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel