Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g
Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g
Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g
Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g
Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g

Mary Rose - Ceai verde Matcha - 100g

  • Ceaiul verde Mary Rose Matcha se caracterizează prin culoarea verde deschis, gustul rafinat, ușor acrișor și aroma plăcută. Este un ceai verde, măcinat într-o pulbere fină.
Greutate netă
Dimensiune
59,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar597,70 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 373.56 pts.

Ceaiul verde Mary Rose Matcha se caracterizează prin culoarea verde deschis, gustul rafinat, ușor acrișor și aroma plăcută. Este un ceai verde, măcinat într-o pulbere fină. Este obținut conform unei metode dezvoltate cu sute de ani în urmă, care presupune acoperirea tufelor de ceai de razele soarelui cu ajutorul unor covorașe speciale. Acest lucru încetinește creșterea tufelor. Frunzele acestora devin verde pal și încep să producă aminoacizi, care contribuie la gustul mai dulce și la aroma mai intensă a ceaiului. După recoltare, frunzele sunt uscate și măcinate într-o pulbere fină. Matcha este originar din China, dar a fost apreciat în special de japonezi, devenind parte integrantă a tradițiilor și culturii lor. Pulberea de ceai verde este folosită într-o ceremonie numită cha-no-yu, care se desfășoară după reguli stricte. Conform tradiției, pentru prepararea acestuia se folosesc instrumente speciale: un bol (chawan) și un bici de bambus (chasen). Ceaiul verde matcha sub formă de pudră funcționează bine și ca ingredient în mâncăruri și deserturi, colorând alimentele în verde strălucitor și adăugând un gust și o aromă plăcută asemănătoare cu cea a ceaiului.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 100% ceai verde sub formă de pulbere

Greutate netă: 100g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: China

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară Mary Rose Matcha?

Se toarnă 1 linguriță de pulbere de ceai matcha într-un vas. Se toarnă aproximativ 150 ml de apă fierbinte peste ceai, la o temperatură maximă de 70-80 °C. Bateți ceaiul timp de aproximativ 30 de secunde. Ceaiul matcha bine preparat va fi consistent. Nu aveți nevoie de echipament tradițional pentru a prepara infuzia. Puteți înlocui bolul de ceai cu o ceașcă, iar bătutul de bambus cu un spumant de lapte sau o furculiță.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665803165
Codul producătorului
5904665803165
Greutate netă
100g
Formular
Pulbere
Nume
Mary Rose - Herbata Zielona Matcha - 100 g
Marca
Mary Rose
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Produs cu certificat ecologic: PL-EKO-02 (Agricultură în afara UE).
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel