Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g
Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g
Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g
Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g
Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g

Mary Rose - Rooibos Superior ceai la cutie - 50 g

  • Rooibos Superior este obținut din plante cultivate în regiunea montană Cedarberg din Africa de Sud. Băutura este caracterizată de o culoare chihlimbarină clară și de un gust subtil, cu o minunată notă de miere.
Dimensiune
42,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar855,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 267.31 pts.

Ceai Mary Rose într-o cutie de metal

Cunoașteți sentimentul acela când cumpărați un ceai delicios, bogat în arome, vă bucurați de gustul său minunat, dar după un timp gustul și aroma dispar și rămân doar amintirile despre calitățile minunate ale ceaiului uscat? O cutie de ceai este un gadget indispensabil în bucătăria fiecărui iubitor de ceai! Nu numai că facilitează turnarea ceaiului uscat în ceașcă, dar protejează ceaiul uscat de influențele externe, cum ar fi intemperiile, umiditatea și lumina soarelui. Datorită cutiei metalice, ceaiul dvs. preferat își va păstra calitățile delicioase pentru mai mult timp! În cutia noastră de ceai veți găsi 50 g de ceai uscat de Mary Rose. Odată goală, cutia poate fi folosită pentru a depozita ierburi sau alte ceaiuri.

Rooibos Superior este obținut din plante cultivate în regiunea montană Cedarberg din Africa de Sud. Frunzele sunt extrase din plantă și apoi sunt supuse zdrobirii și fermentării mecanice. Băutura este caracterizată de o culoare chihlimbarină clară și de un gust subtil, cu o minunată notă de miere. Rooibos nu conține teină, așa că poate fi consumat în orice moment.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 100% rooibos

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: RSA

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


A se păstra într-un loc uscat și răcoros.


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară Mary Rose Rooibos Superior?

Se toarnă o linguriță de ceai cu aproximativ 150 ml de apă la 90-95 °C. Lăsați ceaiul să infuzeze timp de aproximativ 4 minute. Ceaiul poate fi turnat din nou de 1-2 ori.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665804452
Codul producătorului
5904665804452
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Înălțime cutie de conserve
10 cm
Diametru cutie de conserve
6,5 cm
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel