Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
CBSe Silueta Naranja 0,5kg
Ofertă specială Chilipir

CBSe Silueta Naranja 0,5kg

  • CBSe Silueta Naranja 0,5 kg 500 g este yerba mate argentiniană cu aromă de portocale. Se caracterizează printr-un gust ușor răcoritor și un parfum de citrice. Este un stimulent perfect.
Dimensiune
30,77 RON(Reducere 22%)
23,89 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar47,78 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 115.38 pts.

DESCRIEREA CEAIULUI DEYERBA MATE:

Formula a fost dezvoltată de renumitul în America de Sud Dr. Alberto Cormillot și produsă pe plantația argentiniană Santa Ana. Aroma delicată a elaboratului a fost completată cu o aromă plăcută, naturală de portocală. Gama largă de ingrediente din compoziție este impresionantă. Conține poleo, măceșe și fenicul, mentă, verbena de lămâie, boldo, alge marine. Producătorul informează, de asemenea, despre conținutul de zinc și vitaminele B, cum ar fi B1, B2, B5, B6, B9, B12. Clienții noștri subliniază adesea că Silueta Naranja este unul dintre cele mai gustoase tipuri de ceai mate de fructe. Funcționează foarte bine în prepararea tradițională. Este o bază excelentă pentru prepararea tererelor cu vreme călduroasă.

INGREDIENTELE CEAIULUI DE YERBA MATE:

Frunze tăiate fin, crenguțe și puțin praf (yerba mate), aromă naturală de portocale, cremă de țuică, măceșe, fenicul, mentă, verbină de lămâie, boldo, alge marine, zinc.

Aromă de ceai de yerba mate:

Gustul amar și aroma afumată sunt foarte subtile. Aroma de portocale este intensă și de lungă durată. Ingredientele din plante garantează armonia și fac amestecul foarte răcoritor.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Silueta Naranja face parte din gama de produse CBSe dezvoltate după rețetele celebrului dietetician Alberto Cormillot, celebru în America de Sud. Perfect pentru maturiștii începători și pentru pasionații de portocale.

>.
Marca
Codul producătorului
7790710334641
Codul producătorului
7790710334641
Greutate netă
500g
Cantitatea de praf din yerba mate
cantitate medie de praf
Amărăciunea de yerba mate
yerba mate echilibrată, cu amărăciune vizibilă (3/5)
Puterea yerba mate
stimulare medie (3/5)
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel