Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Colon Seleccion Especial 0,5kg

Colon Seleccion Especial 0,5kg

  • Colón Selección Especial 0,5 kg 500 g este un yerba mate paraguayan special selectat fără aditivi. Se caracterizează printr-o aromă clasică profundă și un gust amar. Stimulează perfect. Încearcă-l!
Greutate netă
Dimensiune
37,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar75,54 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 236.06 pts.

Descrierea ceaiuluiYERBA MATE TEA:

Produs de export de înaltă calitate din Paraguay. Especial înseamnă special, iar aceasta este cea mai bună definiție a acestei yerba mate aromate. Frunzele și bețișoarele au fost selectate cu precizie. După recoltare au fost condimentate pentru o perioadă lungă de timp datorită căreia aroma lor devine mai puternică. Etapele ulterioare ale producției sunt secretul producătorului. Colon Seleccion Especial are o aromă incredibil de puternică și un gust profund. Toți pasionații de yerba mate se vor bucura de calitatea sa. Dacă vreți să încercați yerba mate din Paraguay și să simțiți puterea Americii de Sud, aceasta este cea mai bună cale de a o face!

INGREDIENTELE CEAIULUI DE YERBA MATE:

Frunze și crenguțe selecționate cu precizie (100% yerba mate).

AVOAREA CEAIULUI DE YERBA MATE:

Gust profund și intens amar în cea mai bună formă! Aroma bogată și afumată indică o calitate ridicată a produsului. Gustul rămâne puternic chiar și după ce l-ați turnat cu apă de câteva ori. Perfect pentru mateiștii avansați.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Ambalaj al Kooperativas Colonias din Obligado, Paraguay. Unul dintre cele mai puternice și mai bune de pe piața mondială.

.

Marca
Codul producătorului
7840037000580
Codul producătorului
7840037000580
Greutate netă
500g
Cantitatea de praf din yerba mate
cantitate mare de praf
Puterea yerba mate
stimulare foarte puternică (5/5)
Amărăciunea de yerba mate
yerba mate foarte puternică, cu amărăciune foarte pronunțată (5/5)
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel