Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Vivarini - Coajă de lămâie 50g
Vivarini - Coajă de lămâie 50g
Vivarini - Coajă de lămâie 50g
Vivarini - Coajă de lămâie 50g
Vivarini - Coajă de lămâie 50g
Vivarini - Coajă de lămâie 50g

Vivarini - Coajă de lămâie 50g

  • Coaja de lămâie este unul dintre cele mai valoroase elemente ale acestui fruct cu multe calități. Conține ulei esențial cu o aromă caracteristică, care combină note acide și subtil amare.
Greutate netă
Dimensiune
28,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar575,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 179.81 pts.

Coaja de lămâie este unul dintre cele mai valoroase elemente ale acestui fruct cu multe calități. Este cunoscută de sute de ani în medicina naturală, unde a fost apreciată utilizarea sa pe scară largă. În plus, conține un ulei esențial cu o aromă caracteristică, care combină note acide și subtil amare. Nu este surprinzător faptul că coaja de lămâie este folosită cu ușurință în aplicații culinare. Ea îmbogățește gustul mâncărurilor din multe țări și este, de asemenea, adăugată în deserturi sau infuzii.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 100% coajă de lămâie

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: Egipt

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul lotului de pe ambalaj


Vă rugăm să rețineți: produsul poate conține cantități mici de semințe de lămâie.


Coaja de lămâie - cum se prepară o infuzie?

Coaja de lămâie poate fi preparată ca o infuzie de sine stătătoare sau adăugată în cantități mici la un ceai sau la un amestec de plante. Puteți prepara o infuzie pe bază de coajă de lămâie turnând o linguriță de produs uscat în apă clocotită (aproximativ 200 ml). Se lasă la infuzat acoperit timp de aproximativ 10-15 minute.


De ce ar trebui să alegi Vivarini?

  • Vivarini răspunde așteptărilor consumatorilor - chiar și ale celor mai pretențioși - care doresc un gust excelent în produsele pe care le aleg, cu atenție la calitatea înaltă, originea dovedită și cele mai înalte standarde etice de producție.
  • Vivarini se angajează să parcurgă cele mai scurte rute posibile pentru transportul mărfurilor. Acest lucru reduce la minimum amprenta de carbon, ceea ce face ca produsele Vivarini să fie și mai ecologice.
  • Vivarini este un brand care lucrează numai cu cultivatori de încredere și de încredere care sunt capabili să îndeplinească un set de standarde riguroase.
  • Produsele Vivarini au fost certificate pentru a îndeplini cerințele de siguranță alimentară și garantează originea lor naturală (fără OMG!).
  • Veți primi fiecare dintre produsele pe care le comandați în ambalaje sigilate, de calitate alimentară, care protejează perfect conținutul de intemperii și de pierderea calităților prețioase.
Codul producătorului
5903919018270
Codul producătorului
5903919018270
Marca
Vivarini
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel