Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX

Bombilla Sierra INOX

  • Bombilla Sierra Inox este o bombilla de înaltă calitate cu 3 filtre pentru un consum confortabil de infuzii. Filtrele pot fi dezasamblate.
Dimensiune
114,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 717.31 pts.

Bombilla Sierra Inox este o bombiță detașabilă din oțel inoxidabil, ceea ce o face ușor de curățat și rezistentă la deteriorare. filtrul triplu ajută la obținerea unei infuzii clare, ceea ce duce la o mai mare satisfacție în ceea ce privește consumul de yerba mate. Bombilla Sierra Inox este un produs care, pe lângă funcționalitatea sa, se distinge și prin estetică. Are un anel de răcire auriu, datorită căruia este eliminat excesul de căldură - din acest motiv, temperatura infuziei care curge în gură este scăzută în așa măsură încât nu provoacă arsuri. Bombilla Sierra INOX este dotată cu filtre detașabile, ceea ce înseamnă că, dacă este necesar, filtrul poate fi îndepărtat - o astfel de procedură poate fi necesară pentru a proteja bombilla de înfundare, de exemplu, atunci când se beau infuzii de yerba mate fin tăiate.

Informații suplimentare:

Lungime: 16,5 cm

Filtrare: triplă; toate elementele de filtrare se pot deșuruba

Material: oțel inoxidabil

Codul producătorului
5902701428723
Codul producătorului
5902701428723
Lățime - tub bombilla
1 cm
Lățime - filtru bombilla
0.9 cm
Lungime
16.5 cm
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel