Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g
Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g

Mary Rose - Ceai de rouă de dimineață - 50g

  • Mary Rose Morning Dew este o compoziție seducătoare de ceai verde de praf de pușcă de înaltă calitate și un buchet de ierburi și fructe. Aici veți găsi ingrediente cu gust și aromă deosebite, precum și proprietăți valoroase.
Dimensiune
34,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar695,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 217.31 pts.

Mary Rose Morning Dew este o compoziție seducătoare de ceai verde de praf de pușcă de înaltă calitate și un buchet de ierburi și fructe. Aici veți găsi ingrediente cu gust și aromă deosebite, precum și proprietăți valoroase. O notă de prospețime în amestec este garantată de mentă. prospețimea sa se îmbină perfect cu notele ușor acide oferite de lemongrass, chokeberry și hibiscus. Amestecul se încheie cu petale delicate de trandafir. Avem o fuziune echilibrată și armonioasă. Nici un singur element nu le domină pe celelalte, există o simbioză perfectă între ele. Calitățile gustative deosebite nu sunt totul. Ingredientele din Mary Rose Morning Dew conțin vitamine și săruri minerale. Dacă sunteți în căutarea unui amestec de ceai cu un gust original și ingrediente de cea mai bună calitate, cea mai recentă ofertă de la Mary Rose vă va încânta cu siguranță!

Informații suplimentare:

Ingrediente: 72,7% ceai verde praf de pușcă, lemongrass, chokeberry, hibiscus, mentă, fructe de goji, petale de trandafir, aromă

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: China

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară ceaiul Mary Rose Morning Dew?

Se toarnă 1 linguriță de ceai peste 200 ml de apă la o temperatură de 70-80°C. Lăsați ceaiul să infuzeze acoperit timp de 5-10 minute.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5903919010533
Codul producătorului
5903919010533
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel