Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g
Vivarini - Lemongrass (organic) 20g

Vivarini - Lemongrass (organic) 20g

  • Lemongrass este o plantă cu multe utilizări. Pasionaților de gătit le place să o folosească ca infuzie răcoritoare sau ca adaos la mâncărurile asiatice și africane.
Greutate netă
Dimensiune
27,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar1 388,50 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 173.56 pts.

Lemongrass este o plantă cu multe utilizări. Cu frunzele sale sănătoase și luxuriante, de dimensiuni mari, este apreciată pentru calitățile sale ornamentale. Pasionaților culinari le place să o folosească ca adaos la mâncărurile asiatice și africane. De asemenea, este folosită în medicina naturistă.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 100% lemongrass

Greutate netă: 20g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: Egipt

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul lotului de pe ambalaj

Lemongrass - cum se prepară o infuzie?

Folosind lemongrass ca bază, puteți face o infuzie de sine stătătoare sau o puteți adăuga în cantități mici la ceai, yerba mate sau amestec de plante. Pentru a prepara infuzia, se toarnă 1 linguriță de lemongrass peste aproximativ 200 ml de apă clocotită. Lăsați infuzia să se infuzeze acoperită timp de aproximativ 10-15 minute.


De ce ar trebui să alegeți Vivarini?

  • Vivarini răspunde așteptărilor consumatorilor - chiar și celor mai pretențioși - care doresc un gust excelent în produsele pe care le aleg, cu atenție la calitatea înaltă, originea dovedită și cele mai înalte standarde etice de producție.
  • Vivarini se angajează să parcurgă cele mai scurte rute posibile pentru transportul mărfurilor. Acest lucru reduce la minimum amprenta de carbon, ceea ce face ca produsele Vivarini să fie și mai ecologice.
  • Vivarini este un brand care lucrează numai cu cultivatori de încredere și de încredere care sunt capabili să îndeplinească un set de standarde riguroase.
  • Produsele Vivarini au fost certificate pentru a îndeplini cerințele de siguranță alimentară și garantează originea lor naturală (fără OMG!).
  • Veți primi fiecare dintre produsele pe care le comandați în ambalaje sigilate, de calitate alimentară, care protejează perfect conținutul de intemperii și de pierderea calităților prețioase.
Codul producătorului
5903919018478
Codul producătorului
5903919018478
Greutate netă
20g
Marca
Vivarini
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Produs cu certificat ecologic: PL-EKO-02 (Agricultură în afara UE).
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel