Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g
Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g

Mary Rose - Warming Spices Tea - 50 g

 • Mary Rose Warming Spices este un ceai aromat compus din ceai negru de yunnan și diverși aditivi de origine naturală. După cum sugerează și numele, avem de-a face cu o fuziune încălzitoare, ideală pentru serile de toamnă și de iarnă.
Dimensiune
36,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar735,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 229.81 pts.

Mary Rose Warming Spices este o compoziție de ceai aromat din ceai negru de yunnan și diverși aditivi de origine naturală. După cum sugerează și numele, avem de-a face cu o fuziune încălzitoare, ideală pentru serile de toamnă și de iarnă. Totul se datorează compoziției sale atente și bogate. Parfumul eteric captivant provine de la ulei natural de cuișoare însoțit de ceaișoară și de coaja de portocală delicat amară. Un vârf de cuțit de piper aromat cayenne pepper cu un caracter subtil picant și o notă de lemongrassj acrișor completează parfumul.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 81,4% ceai negru de yunnan, coajă de portocală, lemongrass, scorțișoară, petale de gălbenele, piper cayenne, ulei natural de cuișoare, arome naturale

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țara de origine: China

Consumați de preferință înainte de: Data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Site-ul web al mărcii: www.maryrosetea.comCum se prepară ceaiul Mary Rose Warming Spices?

Pluați 1 linguriță de ceai peste 200 ml de apă clocotită. Lăsați ceaiul să infuzeze acoperit timp de 5-10 minute.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de la cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegi Mary Rose?

 • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea noastră personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
 • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, că producția lor nu dăunează naturii pe care o iubim.
 • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
 • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
 • Care produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
 • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5903919017310
Codul producătorului
5903919017310
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel