Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g
Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g

Mary Rose - cafea integrală boabe Brazilia Guaxupe premium 400g

  • Boabele de cafea Mary Rose Guaxupe cresc în regiunea Guaxupe din Brazilia, situată în partea de sud a statului Minas Gerais. Băutura este caracterizată de note de fructe, nuci și ciocolată.
Dimensiune
55,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar139,43 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 348.56 pts.

Mary Rose - o cafea braziliană care va atinge fiecare palat!

Brazilia, de unde provine cafeaua Mary Rose, se află pe primul loc în topul mondial al producătorilor de cafea. Se produc 3,5 milioane de tone de cafea în fiecare an! Datorită cooperării Mary Rose cu un mic întreprinzător brazilian, am reușit să introducem pe piață și în magazinul nostru aceste cafele speciale (SSFC - Strictly Soft Fine Cup). Mary Rose este un brand de cafele de înaltă calitate, realizate din boabe de cafea special selectate, cultivate pe o plantație de către maeștrii care cunosc secretele cultivării cafelei și știu cum să extragă tot ce este mai bun din plantă. Boabele de cafea sunt procesate într-un mod natural - sunt uscate fără utilizarea apei, la soare. Acestea sunt prăjite la o mică prăjitorie de cafea locală cu sediul în estul Poloniei, conform unei metode inovatoare și extrem de versatile, numită omniroast. Acest lucru face posibilă prepararea infuziei în orice mod doriți - cu echipament profesional, acasă sau folosind metode alternative.

Cafea boabe întregi Mary Rose Guaxupe

Boabele de cafea Mary Rose Guaxupe cresc în regiunea Guaxupé din Brazilia, situată în partea de sud a statului Minas Gerais. Culturile de cafea sunt situate la o altitudine de aproximativ 800-1000 de metri deasupra nivelului mării, ceea ce are un impact enorm asupra gustului și texturii boabelor - acestea sunt ușoare, mai moi și mai poroase, cu o ușoară aciditate. Boabele de cafea Guaxupe sunt mari, clasificate 17/18. Băutura este caracterizată de note de fructe, nuci și ciocolată.


Informații suplimentare:

Data deprăjire: cafea proaspăt prăjită, data de prăjire pe ambalaj

Prelucrare: naturală

Regiune: Regiunea: Guaxupé, Minas Gerais

Altitudine: aproximativ 800-1000 de metri deasupra nivelului mării

Score SCAA: premium

Grad: 17/18

Calitatea boabelor: boabele sunt strict moi, speciale

Prăjire: omniroast

Gust și aromă: portocală, alune, ciocolată cu lapte

Aciditatea: ușoară


Ingrediente: 100% boabe întregi, cafea arabica prăjită, cu boabe întregi

Greutate netă: 400g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: Brazilia

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cafea boabe întregi Mary Rose Guaxupe - cum se prepară o infuzie?

Toate cafelele Mary Rose sunt caracterizate de un grad de prăjire numit omniroast. Acest lucru înseamnă că sunt versatile, plasate undeva între cafelele deschise și cele închise la culoare, combinând caracteristicile acestor două tipuri, și sunt potrivite pentru prepararea prin aproape orice metodă - mașină de cafea espresso, cafetieră cu picurare, cafetieră pe aragaz sau metode alternative precum conul de cafea, sifon, chemex, french press sau aeropress.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegi Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Eticheta estetică, arată frumos pe raftul din bucătărie.

Cum se prepară cafeaua Mary Rose?

Pasul 1: Cafeaua Mary Rose crește pe plantațiile braziliene. Fructele de cafea sunt culese manual de către plantatori și selectate cu grijă. Din boabele uscate la soare sunt extrase boabele de cafea verzi, crude, care pornesc în lunga lor călătorie spre prăjitorie.

Pasul 2: Loturi mici de cafea sunt prăjite într-un cuptor special, unde temperaturile ajung până la 250 °C! Boabele se rotesc în aparat și se sparg sub acțiunea căldurii. Acestea se prăjesc timp de câteva minute. Scara mică de producție se reflectă în calitatea înaltă a cafelei care este produsă sub marca Mary Rose.

Pasul 3: În timp ce boabele de cafea se prăjesc, maestrul cafelei așteaptă momentul potrivit pentru a scoate boabele din prăjitor, verificându-le la fiecare câteva momente pentru a vedea dacă au culoarea, mărimea, textura sau fumusețea perfectă.

Pasul 4: Cafeaua este turnată printr-o ușă specială într-un tambur rotativ - tavă de răcire dotată cu brațe care distribuie boabele în mod uniform. Procesul de prăjire se oprește, iar boabele sunt răcite instantaneu.

Pasul 5: Cafeaua Mary Rose proaspăt prăjită este ambalată într-un ambalaj special pentru a le păstra aroma și gustul unic. Produsul finit ajunge pe raftul bucătăriei dumneavoastră!

Codul producătorului
5904665802243
Codul producătorului
5904665802243
Greutate netă
400g
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel