Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g
Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g

Mary Rose - cafea boabe întregi Nicaragua Colibrí Azul speciality 400g

  • Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul, obținut din boabe omniroast, are o aciditate delicată și note plăcute de alune, grapefruit și ceai negru.
Dimensiune
76,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar191,93 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 479.81 pts.

Mary Rose - o cafea care va atinge fiecare palat!

Cafelele Mary Rose provin din cele mai bune plantații din întreaga lume, inclusiv din Brazilia, producătorul numărul unu de cafea din lume, precum și din Columbia, Mexic, India, Costa Rica, Uganda și altele. Datorită cooperării Mary Rose cu micii întreprinzători, am reușit să introducem pe piață și în magazinul nostru aceste cafele de specialitate. Mary Rose este un brand de cafele de înaltă calitate, realizate din boabe de cafea special selectate, cultivate pe o plantație de către maeștrii care cunosc secretele cultivării cafelei și știu cum să extragă tot ce este mai bun din această plantă. Boabele de cafea sunt procesate într-un mod natural - sunt uscate fără utilizarea apei, la soare sau printr-un proces umed - cu ajutorul apei, în timpul căruia boabele de cafea crude sunt fermentate. Boabele sunt prăjite într-o mică prăjitorie de cafea locală, cu sediul în estul Poloniei, conform unei metode inovatoare și extrem de versatile, numită omniroast. Acest lucru face posibilă prepararea infuziei în orice mod doriți - cu echipament profesional, acasă sau folosind metode alternative.

Cafea boabe întregi Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul

Cafeaua Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul provine din plantațiile situate în apropierea Rezervației Naturale Cerro Datanli - El Diablo. Zona muntoasă este situată în lanțul muntos Dariense. Rezervația naturală este cunoscută pentru flora și fauna sa diversă și bogată, înconjurată de păduri tropicale de ceață cu precipitații abundente. Este casa a aproximativ 250 de specii de păsări, dintre care câteva sunt amenințate cu dispariția. Printre acestea se numără colibri deosebiți, cu frumoasele lor pene verzi-albastre. De la aceste păsări mici își trage numele cafeaua Colibrí Azul - "colibri albaștri".

Plantațiile de cafea folosite pentru producția de Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul sunt situate la altitudini de aproximativ 1100-1450 de metri deasupra nivelului mării. Recoltate manual și selectate cu grijă de către lucrătorii plantației, boabele sunt supuse unei prelucrări speciale umede. Cafeaua, obținută din boabele prăjite, are o aciditate delicată și note plăcute de nuci de păducel, grapefruit și ceai negru.


Informații suplimentare:

Data de prăjire: cafea proaspăt prăjită, data de prăjire pe ambalaj

Procesare: umedă

Regiune: Jinotega, Nicaragua

Altitudine: aprox. 1100-1450 de metri deasupra nivelului mării

Score SCAA: 84,25, speciality

Calitatea boabelor: strict hard bean (SHB EP), specialitate

Testare: omniroast

Profil senzorial (gust și aromă): alune, grapefruit, ceai negru

Aciditate: ușoară

Corpul: neted (rotund)


Ingrediente: 100% boabe întregi, cafea arabica prăjită

Greutate netă: 400g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țara de origine: Nicaragua

Consumați de preferință înainte de: Data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Site-ul web al mărcii: www.maryrosetea.com


Cafea boabe Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul - cum se prepară o infuzie?

Toate cafelele Mary Rose se caracterizează printr-un grad de prăjire numit omniroast. Acest lucru înseamnă că sunt versatile, plasate undeva între cafelele deschise și cele închise la culoare, combinând caracteristicile acestor două tipuri, și sunt potrivite pentru prepararea prin aproape orice metodă - mașină de cafea espresso, cafetieră cu picurare, cafetieră pe aragaz sau metode alternative precum conul de cafea, sifon, chemex, french press sau aeropress.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegi Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea noastră personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Eticheta estetică, arată frumos pe raftul din bucătărie.

Cum se produce cafeaua Mary Rose?

Pasul 1: Cafeaua Mary Rose crește pe plantații locale, conduse de mici întreprinzători din diferite regiuni ale lumii. Din boabele de cafea uscate la soare, grăunțele de cafea crude, verzi sunt extrase și pornesc în lunga lor călătorie spre caterie.

Pasul 2: Locuri mici de cafea sunt prăjite într-un fornător special, unde temperaturile ajung până la 250 °C! Boabele se rotesc în aparat și se crăpau sub acțiunea căldurii. Acestea se prăjesc timp de câteva minute. Scala mică de producție se reflectă în calitatea înaltă a cafelei care este produsă sub marca Mary Rose.

Pasul 3: În timp ce boabele de cafea se prăjesc, maestrul cafetier așteaptă momentul potrivit pentru a scoate boabele din prăjitor, verificându-le la fiecare câteva momente pentru a vedea dacă au culoarea, mărimea, textura sau fumusețea perfectă.

Pasul 4: Cafeaua este turnată printr-o ușă specială în un tambur rotativ - tavă de răcire dotat cu brațe care distribuie boabele în mod egal. Procesul de prăjire se oprește, iar boabele sunt răcite instantaneu.

Etapa 5: Cafeaua Mary Rose proaspăt prăjită este ambalată într-un ambalaj special pentru a le păstra aroma și gustul unic. Produsul finit ajunge pe raftul bucătăriei tale!

.

Codul producătorului
5904665802700
Codul producătorului
5904665802700
Greutate netă
400g
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel