Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g
Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g

Mary Rose - Herbal Passion Ceai verde - 50g

  • Ceaiul Mary Rose Herbal Passion este o compoziție savuroasă, care combină ascuțimea ceaiului verde cu praf de pușcă, gustul dulce-acrișor al fructelor de zmeură, puterea plantelor din frunze de stânjenel, salvie, urzică și zmeură și blândețea florilor de
Dimensiune
33,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar675,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 211.06 pts.

Ceaiul Mary Rose Herbal Passion este o compoziție savuroasă, care combină ascuțimea ceaiului verde de praf de pușcă, gustul dulce-acrișor al fructelor de zmeură, puterea plantelor din frunze de stânjenel, salvie, urzică și zmeură și blândețea florilor de urzică. totul este completat de arome naturale.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 63,6% ceai verde gunpowder, 12% fructe de zmeură, rockrose (cistus), urzică, frunze de zmeură, salvie, flori de heather, arome naturale.

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: China

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară ceaiul Mary Rose Herbal Passion?

Se toarnă 200 ml de apă la o temperatură de aproximativ 75-85°C peste 1-2 lingurițe de ceai. Lăsați ceaiul să se infuzeze timp de 1-2 minute. După infuzare, separați infuzia de zaț. Ceaiul poate fi infuzat de mai multe ori - de 2-3 ori, descoperind de fiecare dată noi nuanțe de aromă.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665802984
Codul producătorului
5904665802984
Greutate netă
50g [rum]
Formular
Frunze
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel