Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
CBSe Silueta 0,5kg
Guarani Energia 25g
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg
Guarani Energia 25g
CBSe Silueta 0,5kg

CBSe Silueta 0,5kg

  • CBSé Silueta 0,5 kg 500 g este yerba mate argentiniană cu ingrediente care stimulează metabolismul. Este delicat și răcoritor. Stimulează bine. Vă recomandăm!

Dimensiune
45,54 RON(Reducere 1% atunci când se cumpără într-un set)
45,08 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar90,16 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 284.62 pts.

Într-un set

Guarani Energia 25g
Guarani Energia 25g (1 buc.)
14,77 RON / buc.
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg (1 buc.)
24,62 RON / buc.

Descrierea ceaiului de yerba mate:

CBSé Silueta este unul dintre cele mai bune amestecuri funcționale de yerba mate. Producția se realizează pe baza metodelor tradiționale, conform recomandărilor unui dietetician recunoscut, Dr. Alberto Cormillot. Numele vorbește de la sine, deoarece Silueta înseamnă cifră. Aroma delicată și gustul delicat de mate au fost completate cu o notă vizibilă de măr verde. Postgustul său dulce se combină surprinzător de bine cu ierburi precum: mentă, măceșe, fenicul, verbină de lămâie și boldo. Este perfect pentru prepararea tradițională și ca o terere rece și răcoritoare.

INGREDIENTELE TEULUI YERBA MATE:

Frunze, crenguțe și puțin praf (yerba mate), mentă, fucus și mușețel, verbină de lămâie, trandafir, aromă naturală de măr.

Aroma ceaiului de yerba mate:

Amărăciunea delicată și echilibrată a fost combinată cu o aromă plăcută, dulce și fructată. De asemenea, aroma vă stimulează ușor să beți, datorită ingredientelor sale pe bază de plante.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Rețeta a fost dezvoltată pe baza experienței dieteticianului Alberto Cormillott. Considerat a fi unul dintre cele mai gustoase amestecuri funcționale. Conform informațiilor de pe ambalaj - produsul nu conține gluten.

.

Marca
Greutate netă
500g
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel