Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g

Mary Rose - Chai Tea - 50 g

  • Mary Rose Chai Tea surprinde perfect aroma unei băuturi indiene tradiționale, făcută pe bază de ceai negru, la care se adaugă condimente.
Dimensiune
35,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar715,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 223.56 pts.

Masala Chai este o băutură indiană tradițională de încălzire pe bază de ceai negru tare. Rețeta de preparare a băuturii a fost transmisă din generație în generație, ceea ce face ca aceasta să fie ușor diferită în fiecare familie. Oamenii care trăiesc în India caldă își ridică temperatura corpului atunci când beau o băutură încălzitoare și reduc astfel diferența dintre temperatura corpului lor și temperatura aerului din jurul lor. În acest fel, este mai ușor de îndurat căldura apăsătoare. Băutura Masala Chai se prepară cu adaos de condimente și cu lapte, care îi îndulcește puțin gustul. Adesea se adaugă zahăr sau miere pentru dulceață. Mary Rose Chai Tea surprinde perfect gustul băuturii indiene. Ceaiul negru Assam este combinat aici cu condimentele caracteristice: cuișoare, scorțișoară, ghimbir, cardamom și piper negru. Ca un accent vizual, compoziția este evidențiată de petale de gălbenele galbene. Pentru un gust real al adevăratei tradiții indiene, vă recomandăm să adăugați puțin lapte în ceai. Delicios!

Informații suplimentare:

Ingrediente: 92,1% ceai negru assam, cuișoare, scorțișoară, ghimbir, cardamom, piper negru, petale de gălbenele, ulei natural.

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țara de origine: India

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară Mary Rose Chai Tea?

Se toarnă apă la 95°C peste 1-2 lingurițe de ceai. Lăsați să infuzeze timp de aproximativ 2-3 minute. Separați apoi infuzia de zațul de ceai. Preparați ceaiul doar o singură dată - frunzele de ceai își dau toată savoarea și aroma la prima infuzare. Vă recomandăm să adăugați lapte la ceai, fie cald, fie rece, în proporție de 1:1.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665803172
Codul producătorului
5904665803172
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Dimensiunile ambalajului
17,5x7,5x4cm
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel