Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g
Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g

Mary Rose - Ceai Autumn Vibes - 50 g

  • Ceaiul Mary Rose Autumn Vibes introduce o atmosferă de toamnă plăcută și învăluitoare încă de la primele înghițituri. Ceaiul negru Yunnan se îmbină de minune cu adaosuri de fructe și condimente.
Dimensiune
35,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar715,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 223.56 pts.

CeaiulMary Rose Autumn Vibes vă va pune într-o dispoziție plăcută și învăluitoare de toamnă încă de la primele înghițituri. Aroma intensă a ceaiului negru de yunnan se îmbină de minune cu adaosul de fructe tipice de toamnă - cozonac și sorb. Un ingredient surprinzător în acest amestec de ceai este ghimbirul confiat - dulce, dar care lasă o senzație de ușoară arsură pe palat. Nota picantă este accentuată prin adăugarea de ulei natural de cuișoare, iar din punct de vedere vizual, întregul este completat de petale de albăstrele roșii și petale de gălbenele.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 82,4% ceai negru de yunnan, boabe de rowan, 5% gutui, 5% ghimbir confiat, petale de albăstrele roșii, petale de gălbenele, ulei natural de cuișoare, aromă.

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: China

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară Mary Rose Autumn Vibes?

Se toarnă 1-2 lingurițe de ceai peste apă la o temperatură de aproximativ 95°C. Lăsați ceaiul să infuzeze timp de 1-3 minute. După ce ceaiul s-a infuzat, separați infuzia de zaț. Ceaiul poate fi infuzat de mai multe ori - de fiecare dată descoperind noi nuanțe de aromă.

Mary Rose - ceaiuri de înaltă calitate din întreaga lume

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate de pe cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și acest lucru ce este cel mai bun pentru dumneavoastră

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâini este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665803196
Codul producătorului
5904665803196
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Dimensiunile ambalajului
17,5x7,5x4cm
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel