Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g
Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g

Mary Rose - Yerbatea Yunnan Sapphire - 50g

  • Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea combină yerba mate verde braziliană cu aroma intensă a ceaiului negru yunnan. Această compoziție include, de asemenea, petale de albăstrele, coajă de lămâie, chokeberry uscat și lemongrass.
Dimensiune
30,77 RON
inclusiv TVA / buc.
Cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de reducere:
Preț unitar615,40 RON / kg
Checkout expres 1-Click(fără înregistrare)
14 zile pentru retururi
Cumpărături sigure
După cumpărare veți primi 192.31 pts.

Vă confruntați cu eterna dilemă: ceai sau yerba mate? Avem o soluție pentru asta - yerbatea! Adică, o combinație de yerba mate și ceai!

Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea combină yerba mate verde brazilian cu aroma intensă a ceaiului negru de yunnan. Bucățile egale, tăiate grosier, de frunze de Ilex paraguariensis formează o compoziție uimitor de coerentă din punct de vedere estetic cu frunzele de ceai negru și petalele de albăstrele safir. Aditivii precum fructele uscate de chokeberry, coaja de lămâie și iarba de lămâie sunt responsabili pentru aroma unică a acestui amestec. Combinația de yerba mate și ceai are un efect stimulator ușor mai slab decât yerba mate "în mărime naturală". Prin urmare, Yerbatea este ideală pentru amatorii de infuzii începători care nu sunt încă familiarizați cu puterea stimulantă a yerba mate.

Informații suplimentare:

Ingrediente: 65,1% yerba mate verde, 20% ceai negru de yunnan, fructe uscate de chokeberry, coajă de lămâie, iarbă de lămâie, petale de albăstrele, arome.

Greutate netă: 50g

Produs pentru: Venusti Sp. z o.o.

Țară de origine: Brazilia

A se consuma de preferință înainte de: data de expirare și numărul de lot de pe ambalaj


Pagina web a mărcii: www.maryrosetea.com


Cum se prepară Mary Rose Yunnan Sapphire yerbatea?

La fel ca și yerba mate - folosind un dovleac mate și o bombilla. Umpleți dovleacul cu yerbatea uscată până la aproximativ 1/3 din volumul său, turnați apă la o temperatură maximă de 80°C și beți prin bombilla. De asemenea, puteți prepara yerbatea în același mod ca și ceaiul obișnuit - într-o cană, fără bombilla, dar folosind un infuzor pentru a filtra fragmentele destul de fine de yerbatea uscată.

Mary Rose Yerbatea - o combinație surprinzătoare de yerba mate braziliană și ceai!

Mary Rose oferă nu numai cafea de înaltă calitate și flori comestibile naturale inspirate, ci și o selecție largă de ceaiuri de cea mai bună calitate, de la cele mai apreciate plantații din lume. Mary Rose oferă arome clasice de ceaiuri negre și verzi, precum și ceaiul pu-erh, mai puțin popular, apreciat pentru proprietățile sale de promovare a sănătății. Pe lângă aromele clasice, veți găsi și compoziții surprinzătoare, originale, care vă vor stimula palatul cu gusturile lor unice. Oferta Mary Rose are ceva și pentru cei care nu se pot decide ce le place mai mult - ceai sau yerba mate? Soluția este yerbatea! Este o combinație a aromei de yerba mate verde, uscată la aer, direct din Brazilia, cu o varietate de ceaiuri - verde, negru, roșu și chiar rooibos decafeinizat.

Mary Rose - calitate, responsabilitate și ceea ce este cel mai bun pentru tine

De ce ar trebui să alegeți Mary Rose?

  • Produsele Mary Rose sunt caracterizate de o calitate ridicată. Garanția este supravegherea personală a fiecărei etape de producție a acestora. Ne asigurăm că produsul pe care îl primiți în mâinile dumneavoastră este cel mai bun posibil.
  • Ne pasă ca produsele să fie sănătoase și bune pentru oameni și pentru mediul înconjurător, ca producția lor să nu dăuneze naturii pe care o iubim.
  • Oferim doar ceea ce am alege pentru noi înșine și pentru cei dragi nouă. Ceea ce ne place și considerăm valoros.
  • Produsele Mary Rose sunt rezultatul colaborării doar cu furnizori de încredere, care ne împărtășesc punctul de vedere cu privire la respectarea mediului înconjurător și la asigurarea unor condiții de muncă decente pentru angajații lor.
  • Fiecare produs este ambalat într-o cutie de carton practică, prevăzută cu o fereastră care vă permite să vedeți produsul exact așa cum este.
  • Eticheta estetică, concepută în tonuri de culoare potrivite, arată frumos pe raftul din bucătărie.
Codul producătorului
5904665803219
Codul producătorului
5904665803219
Greutate netă
50g [rum]
Depozitare
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Informații suplimentare
Produsul poate conține alune, nuci, cereale care conțin gluten.
Garanția vânzătorului
Aveți nevoie de ajutor? Aveți întrebări?Puneți o întrebare și vă vom răspunde prompt, publicând cele mai interesante întrebări și răspunsuri pentru ceilalți.
Puneți o întrebare
Dacă această descriere nu este suficientă, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare la acest produs. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Datele sunt prelucrate în conformitate cu politica de confidențialitate. Prin trimiterea datelor, acceptați prevederile politicii de confidențialitate.
Scrieți-vă opinia
Opinia dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie a produsului:
pixel